Dragon's Dogma Anime Netflix

Animét gyárt a Netflix a Dragon’s Dogmából

A Netflix bejelentett egy sor új animét, amibe beletartozik a Capcom sajnálatosan alulértékelt RPG-je, a Dragon’s Dogma is.

Dragon's Dogma Anime Netflix

A Netflix partnerkapcsolatba lépett a japán Sublimation gyártóval, akivel közösen varázsolják a képernyőre a Dragon’s Dogma animét.

„A Capcom csodálatos, nyílt világú RPG-je, a Dragon’s Dogma a Netflix gondozásában kap új anime sorozatot. A történet egy fiatal férfi kalandját követi végig, aki bosszút forral egy sárkány ellen, aki ellopta szívét. Az akció-kaland sorozatban feltűnnek az emberiség hét halálos bűnét képviselő démonok is.”

Hideaki Itsunóval még múlt hónapban készített interjúból kiderült már, hogy dolgozhatott volna már a Dragon’s Dogma 2-n, de úgy döntött, először a Devil May Cry 5-öt fejezi be.

Egy fantasy RPG-nek teljesen jól állhat egy anime sorozat, ami talán képes lesz növelni a játék népszerűségét is. A Dragon’s Dogva 2017-ben jelent meg PlayStation 4 és Xbox One platformokra is, illetve áprilisban jön Switchre.

“A Sublimation csapata már nagyon várta, hogy dolgozhassanak a játék adaptációján, a Netflix pedig tökéletes partner a sorozathoz,” mondta Atsushi Koishikawa.

A Netflix amúgy több animén is dolgozik, mint az Altered Carbon: Resleeved, a Ghost in the Shell: SAC_2045, SPRIGGAN, Super Crooks, és a Vampire in the Garden.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük