Idén is lesz még miért a Sleeping Dogs-al játszani

A tavalyi év egyik nagy sikere, a Square Enix által kiadott Sleeping Dogs 2013-ban sem marad új tartalom nélkül. A cég ugyanis bejelentette a játék öt következő DLC-jét, amelyek a következő három hónapban fognak megjelenni:

  • Year of the Snake: Rögtön a fő történet befejezése után találkozhatunk „egy ördögi világvége kultusszal, amelynek legfőbb célja, hogy megtisztítsák a várost a gonosztól.” A játékosok új ruhákat és fegyvereket kapnak, mint például könnygáz puskákat és elektrosokk pisztolyokat és „versenyfutásba kezdenek az idővel, hogy még az Ítélet Nap előtt igazságot szolgáltassanak a kultistáknak.”
  • Movie Masters Pack: Három új ruhát tartalmaz, a Magányos Igazságosztó, az Imseretlen Harcos és a Bronz Harcos szerelést (ami egy páncél valójában).
  • Wheels of Fury: Hozzáférhetünk a DZS-90 prototípushoz, egy „felfegyverezett szuper autóhoz” egy sor küldetésben, melyekért cserébe különböző fejlesztéseket nyithatunk meg járművünk számára. A kocsit használhatjuk majd más küldetésekhez és a világban való navigáláshoz is.
  • Law Enforcer Pack: Két rendőrruha, rendőri felszerelések, egy új fegyver és öt rendőr jármű.
  • Monkey King Pack: Bújj Sun Wukong bőrébe, „használd a halhatatlanok erejét” és „vess be egy nagyon erős kétkezes botot a Hong Kong-i alvilág démonai ellen.” Hozzáférhetünk a Majom Király ruhához, amelyhez tartozik egy új buff, új fegyver és jármű.

Ne feledjétek, azoknak a PS Plus előfizetőknek, akik még nem szerezték meg a Sleeping Dogs-ot nemsokára eljön a tökéletes alkalom, hiszen a játék február 6-tól ingyen letölthető lesz a hűségprogram keretein belül.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük