Ilyen grafikai és irányítás beállítások lesznek a Dark Souls 2 PC verziójában

Nagyon várjuk már a Dark Souls 2 PC portját, mely a From Software fejlesztő elmondása alapján jobb grafikai támogatást és magasabb felbontású textúrákat kap. Nem csak ezen a téren kell azonban villantania a játéknak, ugyanis az első rész, a Dark Souls: Prepare To Die Edition PC portja borzalmas volt. Azon kívül, hogy 1024×768-as renderelési felbontása volt, borzalmas problémákkal küzdött az irányítás terén is. Ehhez hozzáadva azt, hogy a multiplayer rész a Games for Windows Live-ot használta, mindenki gondolhatja (vagy tapasztalta), hogy az első rész PC portja több sebből vérzett.

A folytatás azonban nem ismétli meg az előd hibáit. Alapból támogatott lesz az 1440p felbontás is és különféle grafikai beállításokkal finomhangolhatjuk a játékot. Állítható a textúra minőség, élsimítás, SSAO, szűrő, magas részletességű karakter modellek, stb. A végeredmény lenyűgöző.

dark-souls-2-graphics1_resize

dark-souls-2-graphics2_resize

A játék ezen kívül támogatja a billentyűk átállítását is, mégpedig nem is akárhogy. Az irányítást hat különféle kategóriába osztották, így mindenki rendesen be tudja állítani a gombkiosztást, ha esetleg nem irányítóval kíván játszani.

dark-souls-2-keyboard2_resize dark-souls-2-keyboard1_resize

A Dark Souls 2 április 25-én érkezik PC-re és szerencsére ezúttal minden a helyén lesz.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük