Lerántották a leplet a Battlefield 5-ről, itt a trailer

Élő adásban mutatták be a Battlefield 5-öt, és az infóáradat mellett kaptunk trailert is.

Az elég mozgalmas trailereket már megszokhattuk a DICE-tól. Itt is van robbanás, pusztítás, gyors játékmenet, halál. A trailerben is látható, hogy elhullott bajtársainkat biztos helyre vonszolva felkaphatjuk, és hogy a csapatmunka minden eddiginél fontosabb szerepet kap. Fejlettebbek lettek az animációk, a játékosok karakterei pedig megérzik a környezetből eredő lökéshullámokat.

Átalakult a rombolás rendszer is. Áttörhetünk nagyobb akadályokon is, mint például egy ház. Ez új taktikai lehetőségeket nyit meg, illetve máshogy működnek a fegyverek, a lőszerek pedig különböző lyukakat ejtenek.

A trailerben az is látható, ahogyan egy brit Valentine tank egy Flak-38-as helyhez kötött ágyút vonszol egy új helyszínre, mely eközben is használható.

A videóban azt is észrevehetjük, hogy mennyire különböznek egymástól a karakterek. Az utal arra, hogy a játékban nagyon komolyan személyre szabhatunk mindent, a karakterektől kezdve a fegyvereken át egészen a járművekig.

Bemutatkoznak az erődítmények is. A játékosok a fontos pontos megvédése érdekében megerősíthetik az épületeket, homokzsákokat pakolhatnak és beállíthatják a helyhez kötött fegyvereket.

A játék számos helyszíne közül a trailerben Dunkirk evakuálását láthatjuk.

A játékban nem lesznek loot boxok.

A Battlefield 5 október 19-én jelenik meg PC, PlayStation 4 és Xbox One plafromokra, az előrendelők pedig már korábban is játszhatnak, illetve béta hozzáférést kapnak.

A Deluxe verzió előrendelői október 16-án, míg a Play First megoldással az EA Access és az Origin Access előfizetők október 11-től játszhatnak.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük