Ősszel a Black Marshba utazhatunk az Elder Scrolls Onlineban

The Elder Scrolls Online: Murkmire kiegészítő

Két új tartalom is érkezik hamarosan az Elder Scrolls Online-hoz.

The Elder Scrolls Online: Murkmire kiegészítő

A Bethesda bejelentette, hogy a The Elder Scrolls Online: Murkmire kiegészítő az Argóniaiak otthonába, a Black Marshba kalauzolja a játékosokat. A kiegészítőről még nem sokat tudni, de az ESO Plus tagok a Murkmire megjelenésekor 1650 koronát, és havonta egy ingyen tárgyat kapnak.

A The Elder Scrolls Online: Murkmire kiegészítő megjelenése előtt azonban a játékosok belevethetik magukat a jövő héten érkező Wolfhunter DLC-be. Az ESO Plus tagoknak ingyenes, egyéb esetben a Crown Store-ból vásárolható meg. A Wolfhunter DLC egy vérfarkasos témájú új tartalom, melyben két új dungeont találunk, a March of Sacrifices és a Moon Hunter Keep-et.

A March of Sacrifices tulajdonnképp Hircine, a Daedric Herceg vadászterülete, ahol a Nagy Vadászatot rendezi. A játékosok Indrikkel nézhetnek farkasszemet (mert farkasos, érted, hehe.)

A másik dungeon, a Moon Hunter Keep a Silver Dawn rend őrhelyén zajlik, melyet egy ősi vérfarkas, Vykosa kaparintott meg.

A játékosok vérfarkasok hordáin verekedhetik át magukat, hogy végül szembenézzenek Vykosaval.

Mindkét dungeon végigvihető normal, veterán, és veterán hard módban. A sikeres kalandozók új felszerelésekhez, szörny maszkokhoz, és egyéb tárgyakhoz juthatnak.

A DLC csomag augusztus 13-án érhető el PC és Mac platformokon, míg PlayStation 4 és Xbox One konzolokra augusztus 28-án érkezik.

Ugyanezen a napon élesedik az Update 19 frissítés is. Az ingyenes csomag számos fejlesztés és újítást hoz. Ilyenek például a Battlegrounds pályák, Alliance War változások, új Skill reset frissítés és a Vérfarkas Skillek frissítése is.

Amennyiben még nem próbáltad az Elder Scrolls Online-t, úgy augusztus 15. szerdáig még ingyenesen megteheted konzolokon és PC-n. A játékosok a teljes játékhoz hozzáférést kapnak, beleértve a Morrowind fejezet Vvardenfell részét is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük