world of warcraft shadow of argus

A World of Warcraft új, Shadow of Argus frissítése lehet a kiegészítő utolsó tartalma

A World of Warcraft 7.3-as verziószámot viselő Shadow of Argus frissítésében a játékosok a Légió otthonába látogathatnak.

A videón látható hatalmas csata kielégítő lehet a történetet követő játékosok számára.

A Legion megjelenése után közel egy évvel megjelent Shadow of Argus frissítésben többek közt a következők találhatóak:

  • Utazz egy ellenséges, új világba, ahol a draeneiek Légiós befolyásoltság alá került ősi otthonának maradványait fedezheted fel.
  • Lépj szövetségre a Fény Seregével, harcosok elveszett csapatával, és Azeroth két elfeledett bajnokával: Alleria Windrunnerrel és Turalyonnal, hogy felvedd a harcot a Légióval.
  • Fedezz fel három távoli területet, a fel által megfertőzött Argus felszínét (Krokunn), egy lebegő eredar város ősi romjait (Mac’Aree), és a bolygó központját (Antoran Pusztaság).
  • Győzedelmeskedj az új Seat of Triumvirate dungeonben, a draenei kultúra bölcsőjében, Velen, Kil’jaeden és Archimonde uralkodásának egykori helyén.
  • Zárd le a Légió inváziós pontjait a többi világban.
  • Irányítsd a draenei hajót, a Vindicaar-t.

A teljes lista a World of Warcraft honlapján található.

Nagy valószínűséggel a Shadow of Argus történései már a következő kiegészítőhöz vezetnek. Bár a Blizzard egy ideje nem közli már az előfizetői számok változását, de nagy valószínűséggel még mindig a World of Warcraft a piacvezető MMORPG, mely a megjelenés óta képes tartani az előfizetéses modellt.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük