mass effect andromeda

Nem csak DLC-t, de több frissítést sem kap már a Mass Effect Andromeda egyszemélyes kampánya

A BioWare végzett a Mass Effect Andromeda egyszemélyes részével.

mass effect andromeda

Sokan számítottak rá, hogy a Mass Effect Andromeda, az előző részekhez hasonlóan, szintén kap majd néhány DLC-t, de ez nem fog megtörténni.

A BioWare közölte, hogy nem érkezik több egyszemélyes tartalom, és a Mass Effect Andromeda egyszemélyes része frissítéseket sem kap többé.

„Az utolsó frissítés az 1.10-es verziószámú volt, a jövőben pedig nem is tervezünk több javítást vagy történettel kapcsolatos tartalmat kiadni az egyszemélyes részhez,” meséli a BioWare.

„A játékot úgy terveztük, hogy az APEX többjátékos küldetések és a hamarosan érkező képregényekben és regényekben továbbvihessük a Pathfinder kalandjait az új galaxisban.

A Mass Effect Andromeda többjátékos részének támogatása és fejlesztése folytatódik, és új karakterek is érkeznek majd. Az egyszemélyes támogatás megvonása sajnálatos, de teljesen érthető. A Mass Effect Andromeda nem tudott felnőni az elődök által felállított minőséghez, ráadásul eléggé félkész állapotba is jött ki, úgyhogy a fogadtatás elég rossz volt.

Az alapcsapat a munkát a nagyon várós Anthem-en, és az új Dragon Age-en folytatja tovább, míg a BioWare Austin a Star Wars: The Old Republic MMORPG-n dolgozik.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük