World of Final Fantasy

A Final Fantasy 7, 9, 10 és 12 is megjelenik Nintendo Switch és Xbox One konzolra

A Square Enix hatalmas szeretetcsomaggal készül a Nintendo Switch és Xbox One játékosoknak, ugyanis rengeteg Final Fantasy átirat érkezik hamarosan.

World of Final Fantasy

A Nintendo Direct keretein belül a Square Enix megerősítette, hogy Nintendo Switch konzolra is érkezik a Final Fantasy 15: Pocket Edition HD, illetve a Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition. De a java még csak ez után következett.

Az eredetileg PlayStation 1-re megjelent két, hatalmas sikert aratott RPG, a Final Fantasy 7 és a Final Fantasy 9 is jön, és nem csak Switch konzolra, de Xbox One-ra is. A megjelenés valamikor 2019-ben esedékes.

Itt még nincs vége. A PlayStation 2 korszakban született Finaly Fantasy 10 és 10-2 HD Remaster, illetve a Final Fantasy 12: The Zodiac Age szintén utat tör magának a Switch és Xbox One gépekre. Ezek azok a fejlettebb portok lesznek, amik jelenleg PC és PlayStation 4 platformokra érhetőek el.

Ami még ennél is meglepőbb, hogy a World of Final Fantasy is megjelenik Switchre és Xbox One-ra, ráadásul nem is az eredeti változat, hanem a ‘Maxima’ névvel ellátott, továbbfejlesztett verzió. Ezt a verziót amúgy a PC és PlayStation 4 változatok is megkapják november 8-án.

A bejelentéseket a Chocobo’s Mystery Dungeon PlayStation 4 és Switch megjelenések zárták, ami idén télen várható.

Fura, hogy sokak által minden idők legjobb Final Fantasy triójának kikiáltott 7, 8, és 9 közül eddig csak a 7 és a 9 kapott újrakiadásokat már több konzolon is, a 8-ról semmi hír sincs. Talán az lesz a következő delikvens?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük