Ott vagyunk YouTube-on is. Kattints a friss videókért!
Square Enix

Több régebbi Square Enix játék átdolgozása is jöhet

A Forever Entertainment a kiadó számos korábbi játékának remakején is dolgozik.

Square Enix

A Forever Entertainment egy krakkói székhelyű, lengyel stúdió, melyet még 2010-ben alapítottak. A stúdió leszerződött a Square Enixszel, hogy annak számos korábbi játékán dolgozzon, melyek majd remake formájában kerülnek újra kiadásra.

A jelentések szerint a stúdió csak a grafikán és a látványon dolgozik, így a játékmeneten nem lesz változás tapasztalható. Annyit tudni egyelőre, hogy a játékok ugyanabból a Square Enix termékből kerülnek majd ki, de ez bármi lehet, nem csak Final Fantasy. Előbbiek alapján tehát nem egy Final Fantasy 7 Remake szintű és volumenű remakere kell számítanunk.

Forever Entertainment amúgy a nyereség 50%-át teheti majd zsebre, viszont a fejlesztési költségeket maguknak kell állniuk.

A Square Enixnek eddig nem sikerültek túl jól a remake-k, amire a legjobb példa minden idők legjobb RPG-jének, a Chrono Triggernek a szánalmas PC portja (amit később aztán azért kijavított a cég), de a Final Fantasy 6 iOS és Android verziója is hagy némi kívánnivalót maga után.

A Final Fantasy 8 Remastered és a Crystal Chronicles Remastered azért már egy kicsit magasabb szintet ütött meg, szóval van remény.