Vampyr

Új Vampyr videó mutatja be a szörnyeteg világát

Új videót kaptunk a Dontnod Entertainment által fejlesztett akció RPG-ből, a Vampyrból.

Az új trailerben a főhős, dr. Jonathan Reid fedezi fel a bestia erejét. A játékosok ugyan választhatják azt is, hogy nem ejtik áldozatul a lakosokat, ám ennek ára van, ugyanis Reid vámpírképességeit csak az embereket felhasználva lehet fejleszteni. A Vampyrban a legnagyobb tapasztalati pont forrás a vér. Ebből fejlesztjük képességeinket és tanulunk újakat.

A játékosok tanulmányozhatják áldozataik mindennapi életét, így dönteni tudnak, kik érdemlik meg jobban a halált, és kik válhatnak – őket életben hagyva – vérbankokká.

“Bizonyos lakosok meggyilkolása nagyobb hatással lehet az ökoszisztémára, és ha túl sokakat ölsz meg, egy egész körzet omolhat össze,” meséli a stúdió.
Áldozatainkból kinyert vér hatására Reid harci képességeket tanulhat vagy a meglévőeket fejlesztheti. A Vérlándzsával például távolból okozhatunk sebzést, míg az Ürességből árnyakat hívhatunk a való világba, de egész csoportokat is lerohanhatunk a Düh képességgel. Ahogy Reid egyre erősebbé válik, úgy kezdenek el tőle félni egyre jobban vámpírok és halandók egyaránt.

Az eredetileg 2017. novemberére tervezett játék megjelenését a Dontnod 2018. tavaszára csúsztatta, de a Vampyr végül június 5-én jön PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük