Cyberpunk 2077 játékmenet

Végre felbukkant a Cyberpunk 2077

A Cyberpunk 2077 végre tiszteletét tette az E3-on.

Bár a trailer nem mutat semmit a játékból, a CD Projekt RED új világának hangulatát tökéletesen átadja. A játékoso V-t alakítja, aki a kaliforniai Night City magányos ügynöke. A város elnyerte Amerika legrosszabb városa címet. A játékban számos bűnügyet deríthetünk fel, és járhatunk utána mindenféle hatalmas cégnek. A legtöbb karakter olyan kiberfelszereléseket hord, melyek fejlettebb fizikai tulajdonságok birtokába és harci előnyökhöz juttatják viselőjüket.

A konzolrajongók külön örülhetnek, hiszen az, hogy az Xbox konferencián rántották le a leplet a játékról megerősíti, hogy a Cyberpunk 2077 egyszerre jelenik meg PC-n és konzolokon is.

Egy elég vicces csavar is volt ebben a bejelentésben, ugyanis a bejelentő videó elején látható konzolon futó kódok konkrétan Witcher 3 GOTY kiadás kódjai voltak, melyeket beváltva hozzájuthattunk a játékhoz. Már nem próbálkoznék azért, valószínűleg mindent beváltották.

A bejelentéssel együtt elindult a játék új honlapja is, melyen a következő olvasható:

“A világ elromlott. MegaVállalatok felhőkarcolókból húzott erődítményeikből irányítják életünk minden szegletét. Lent, az utcákat drogokkal üzletelő bandák, tech-ribancok és illegális árusok uralják. A kettő közt egyensúlyoz a dekadencia, a sex és pop kultúra, mely erőszakos bűnügyekkel, kilátástalan szegénységgel és az elérhetetlen amerikai álommal keveredik.”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük