octopath traveler

Videón a Project Octopath Traveler harcrendszere és története, valamint elérhető a demó is

A Nintendo jó sok meglepetéssel szolgált a Direct bemutatón, melynek egyik része, hogy kipróbálható demót kaptunk a Project Octopath Travelerből, ami még annyira nincs kész, hogy rendes neve sincs.

A Square Enix gondozásában megjelenő játékért a Bravely Default és a Bravely Second csapata felelős.

A Project Octopath Traveler Osterra földjére kalauzol minket, ahol nyolc karaktert irányítunk majd egyedi képességekkel és történettel a térkép különféle szegmensein. Attól függően, hogy melyik karaktert hogyan használod, úgy változik majd a játék menete.

Mindegyik hősnek külön képessége lesz. A harcos, Olberic például majdnem mindenkit kihívhat küzdelemre, felfedheti a gonoszt, és tereptárgyaktól szabadulhat meg, míg Primrose, a táncos csapdába csalhatja az ellenfeleket, visszavezetheti az elveszett NPC-ket a falvakba, vagy szövetségeseket idézhet a harcba.

A harcrendszer körökre osztott lesz, a Bravely Default mechanikának felhasználásával. A harcok során boost pontokat kapunk, melyeket majd képességek erősítésére, például többszöri támadás, vagy csapattársaink gyógyításának megtanulására költhetünk.

A játék látványvilágát egy 3D világban elhelyezett 2D-s sprite stílus adja, melynek a fejlesztők a ‘HD-2D’ nevet adták.

A demó már elérhető a Switches eShop-ban. Megjelenési időt még nem tudunk.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük