star-wars-battlefront-2

Meglepően játékosbarát húzásokat tesz az EA a Battlefront 2-ben

További részleteket kaptunk a DICE által fejlesztett Battlefront 2-ből.

star-wars-battlefront-2

Dannis Brannvall a Twitteren erősítette meg, hogy a Star Wars: Battlefront 2 dedikált szerver támogatást kap. Ez ugyan eddig is így volt a DICE játékoknál, mégis örvendetes, ugyanis mostanában sajnos egyre kevesebb multiplayer játéknál játszhatunk dedikált szervereken, és félő volt, hogy most a DICE is beáll a sorba. Szerencsére nem ez a helyzet.

Az első rész Star Card rendszere a második részben már nem szerepel. Ezeket a képesség kártyákat szintlépéskor oldhattuk fel, és a gránátokon át a jetpackekig számos tárgyat fejleszthettünk velük.  Brannvall elmondása szerint az új karakterosztály rendszer hasonló szabadságot nyújt majd, de emellett minden osztály sokkal jobban személyre szabható majd.

Az eredeti Battlefront fegyver újratöltését teljes egészében a fegyver melegedés, illetve lehűlés határozta meg. A második rész ezzel a szokással is szakít, és néhány fegyver a hagyományos újratöltést alkalmazza majd.

Végül egy nagyszerű hír. Christian Johannesen, a játék tervezője megerősítette, hogy a játék deluxe változatában megkapott tárgyak nem lesznek exkluzívak, hanem mindenki feloldathatja azokat, egyszerűen úgy, hogy játszik a játékkal.

A Star Wars: Battlefront 2 november 17-én érkezik PC, PlayStation 4, és Xbox One platformokon.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük