battlefield 1

Minden infó, amit tudnod kell a Battlefield 1 megjelenés előtt

Battlefield 1 Megjelenési Dátum – Mikor jön ki a Battlefield 1?

A Battlefield 1 PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra jelenik meg, mindenhol október 21-én. Van rá azonban mód, hogy korábban a csatatérre kerülj…

Battlefield 1 Early Enlister csomag

Van egy úgynevezett Early Enlister kiadása is a Battlefield 1-nek. Ebben található néhány extra, de a legfontosabb, hogy korábban játszhatsz, mint a többiek. Az Early Enlister előrendelők a teljes játékhoz hozzáférhetnek október 18-án.

Az EA Access (Xbox) és Origin Access (PC) lehetőségekkel még korábban is játszhatunk

Nem az október 18. a legkorábbi dátum, amikor játszani lehet a játékkal. Akik rendelkeznek EA Access előfizetéssel Xbox One-on, vagy Origin Access-szel PC-n, azok a játékkal már egy héttel korábban, október 13-tól játszhatnak, a Play First Trial keretein beül.

Ezzel azonban csak korlátozott ideig játszhatunk, pontosabban tíz órán keresztül lesz elérhető öt pálya, a St. Quentin Scar, Amiens, Sinai Desert, Fao Fortress and Suez a Conquest, Rush, Operations és Domination játékmódokban. Ezzel együtt két küldetés is elérhető lesz az egyszemélyes kampányból.

Azok, akik október 13. és 20. közt használják az EA Access trialt, azoknak megmarad a mentésük, és minden, amit feloldottak, illetve játékban elérhető bónuszokat is kapnak. Az EA Access és Origin Access felhasználók 10% kedvezményt kapnak a játékból.

Hogy jutok hozzá az EA Accesshez és Origin Accesshez?

Az EA Access-re az Xbox One tulajdonosok fizethetnek elő, havi 990 Ft-ért. Az Origin Access hasonló árazással érhető el, de ez PC-n, az Origin felhasználóknak szól.

Az EA Access előfizetéssel az Xbox One-on és az Origin Access előfizetéssel a PC-n 10%-kal olcsóbban vásárolhatsz EA játékokat és DLC-ket.

PlayStation 4-en nem lehet korábban játszani?

Az EA Access sajnos nem elérhető PlayStation 4 konzolon, így azon nem játszható a játék október 13. és 18. közt, de az Early Enlister előrendelés él, így október 18-tól már játszhatnak a PlayStation 4 tulajok is.

bf1-hellfighter

Milyen Battlefield 1 előrendelői bónuszok vannak?

A Battlefield 1-hez elég sok előrendelői bónusz jár, úgyhogy nézzük át őket:

A Hellfighter Csomag

Az előrendelők megkapják a Hellfighter Pack nevű csomagot, mellyel a játék küldetésében található Harlem Hellfighters által használt tárgyakat kapjuk meg: puska, pisztoly, kés és egy jelvény.

Ezen kívül már 7 nappal korábban hozzáférhetünk egy új DLC pályához, ami valamikor a játék megjelenése és 2016. vége közt érkezik.

A digitális előrendelők extra bónuszokat kapnak. Akik PlayStation 4-en rendelték elő, azok egy PlayStation 4 témát, míg az Xbox One tulajok egy hónapnyi ingyen EA Access-t kapnak.

 

Az Early Enlister Kiadás bónuszai

A játék early enlister kiadásával október 18-tól játszhatunk, megkapjuk a Hellfighter Pack, Red Baron, Lawrence of Arabia és a Behemoth csomagokat is.

A Red Baron és Lawrence of Arabia csomagokban is fegyverek, járművek és jelvények lesznek, míg a Behemoth csomag olyan kinézeteket tartalmaz, amiket majd a játékban fellelhető nagy gépezetekre használhatunk.

battlefield_1_elite_classes_1

Battlefield 1 Élő Adások – hol nézhetjük a játékot kiadás előtt

Mától (október 12.) kezdve az EA minden egyes napon, egészen az október 21-i megjelenésig streamelni fogja a játékot. Az élő adásokhoz vendégek is érkeznek, és mivel az egyszemélyes kampány történetét nem szeretnék lelőni, a kiadó kizárólag a multiplayer részt streameli.

A mai adás tehát ma kezdődik, egészen pontosan este 10 órakor a hivatalos Battlefield Twitch csatornán.