Star Wars: 1313 – bejelentve

A Lucasarts bejelentett egy új Star Wars játékot, aminek a címe Star Wars: 1313. A játékban egy fejvadász bőrébe bújhatunk majd és felfedezhetjük Corrusant eddig kevésbé ismert földalatti metropoliszát, az 1313-as szintet.

Bár a programot hivatalosan csak az E3-on fogják bemutatni, a Lucasarts elmondta, hogy a játék az egész Lucasfilm bevonásával készül beleértve a Lucasarts-ot, az Industrial Light & Magic-et, a Lucasfilm Animation LTD.-t és a Skywalker Sound-ot is. A játékot az Unreal motorral készítik és teljes testi motion capture-t is alkalmaznak.

A Star Wars: 1313-ban a játékosok különböző „egzotikus” fegyverek segítségével próbálják lerántani a leplet egy óriási összeesküvésről. A Lucasarts szerint a játékban pörgős akciót láthatunk majd és a főhősünk pedig emberi képességeket és kütyüket fog használni az Erő helyett. Továbbá a programban szerepel majd fedezékes harcrendszer, platforming és „játszható filmszerű játékmenet”. Egyelőre semmit nem mondtak a megjelenésről, és hogy milyen platformokon lesz elérhető a játék.