Marvel's Midnight Suns

A Firaxis műhelyéből érkezik a Marvel’s Midnight Suns jövőre

Lilith feltámadt.

A Firaxis következő játéka a Marvel’s Midnight Suns. A játékstílusra már abból következtethetünk, hogy ugyanez a csapat tette le az asztalra az XCOM: Enemy Unknown-t is.

A videóban láthatjuk, hogy a karakterek közt olyan ismerős arcokat láthatunk majd viszont, mint Amerika Kapitány, Vasember, Doctor Strange, Penge, Marvel Kapitány, a Szellemlovas és Rozsomák. Összesen 13 hős lesz a játékban, melyek mindegyiket mi magunk hozhatjuk majd létre.

Marvel's Midnight Suns

Egy karaktert szabhatunk majd személyre, aki a Vadász. A Vadász Lilith gyermeke, aki a játék főgonosza, és egyben egy démon. A személyre szabható karakterünk járhatja a fény, vagy a sötétség útját.

A történet a Marvel univerzum egyik történetvonalát követi, ahol Lilith, a Démonok Anyja feltámad szendergéséből, hogy felszabadítsa gyermekeit, és átvegye az uralmat a Föld fölött.

A gamescom keretein belül bemutatásra került játék PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch és Xbox platformokra érkezik 2022. márciusában.

Jövő héten a 2K és a Firaxis Games bővebben is bemutatja majd a Marvel’s Midnight Suns taktikai harcrendszerét, a csapatösszeállítást, és a személyre szabhatóságot is. A bemutató szeptember 1-én, magyar idő szerint 19:30-kor kezdődik.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük