The Division 2

A The Division 2 az Epic Games áruházból is elérhető lesz

A PC játékosok számára új lehetőség nyílt a The Division 2 beszerzésére, ugyanis a Uplay mellet az Epic Games áruházból is megvásárolható lesz majd.

Az Ubiisoft és az Epic Games bejelentette, hogy a The Division 2 kizárólag PC az Epic Games Store és a Uplay virtuális piacokról is megvásárolható lesz.

A két cég közösen dolgozik azon, hogy a fő komponensek integrációja simán és zökkenőmentesen folyjon le a Uplay ökoszisztémáján és az Epic Games Store online szolgáltasain keresztül (ez nem tudom, mit jelent, de jól hangzik.)

A sima, Ultimate vagy Gold változatra leadott előrendelés az Epic Games Áruházon keresztül automatikusan jogosít a játék privát bétájának kipróbálására.

Az elkövetkező években az Ubisoft és az Epic Games tovább folytatja az együttműködést, és még több cím lát majd napvilágot ilyen formában.

A Washington DC-ben játszódó Division 2 többek közt új képességekkel, jobban átgondolt felszerelés kiosztással, települések hozzáadásával, nyolc emberes raidekkel, új lootokkal tér vissza.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük