the wild eight

Jövő héten korai hozzáférésben már elérhető lesz a The Wild Eight co-op túlélő játék

A tavaly tavasszal sikeres Kickstarter kampányt maga mögött tudó The Wild Eight hamarosan végre kipróbálható lesz Steamen.

A véletlenszerű pályákon zajló csapatos túlélő játékot az Eight Points fejleszti és Alaszkában játszódik. A játékosoknak lehetőségük van nyolc emberes csapatban túlélni a rejtélyeket és veszélyeket. Ez a csapat állhat ismeretlen online emberekből, vagy hét másik barátodból.

A felfedezésen kívül a játékosok vadászhatnak, gyűjthetnek ételt és építkezhetnek is, hogy túléljék a repülőgép szerencsétlenséget.

Jó ötlet együtt maradni, ugyanis a vidéket elfajzott farkasok járják, illetve éjjel elég fagyos a levegő. Nem csak ők jelentik a vesélyt, ugyanis a vadonban akár egy karcolás is halálhoz vezethet. Ja és… mászkál valami őrült fickó is.

A területen sok elhagyatott épület is van, laboratóriumok, amik rejtélyeket tartogatnak. A játékosok rájöhetnek arra is, miért zuhant le a repülőgépük. Mert nem véletlen volt ám.

A játék demó verziója letölthető, de ez nem igazán adja vissza azt az élményt, amit a fejlesztők kitaláltak, ugyanis ez csak egy egyszemélyes demó.

A Wild Eight február 8-án érhető el korai hozzáférésben Steamen, de lesz a játéknak PlayStation 4 és Xbox One változata is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük