metro exodus

Új Metro Exodus videó mutatja be a játék részleteit

Hat perc hosszú videó érkezett a Metro Exodusból, melyben sok olyan részletet taglalnak, amiért érdemes nagyon várni a híres shooter új részét.

A Deep Silver és a 4A Games közzétette a ‘Metro Exodus – Uncovered’ című új trailert, ahol bemutatják a világot, évszakok váltakozásait, harcot, ellenfeleket és a széria háttértörténetét.

Az előző részek hatalmas sikernek örvendenek, és nagyszerű hangulatuk van, de abban sokan egyetértenek, hogy túl lineáris játékmenettel rendelkeznek. Az új részben viszont az előzőeknél sokkal nagyobb szabadságot kapunk, mellette viszont megmarad a csodás történetmesélés, és érdekes küldetéssorozatokat ígérnek.

Nagyon részletes crafting rendszer is bekerül a játékba, melyben még a gázmaszk szűrőjét is babrálhatjuk, de módosíthatjuk természetesen a fegyvereket, alkatrészeket és készíthetünk gyógyulást segítő cuccokat is.

Az előző részekhez hasonlóan a Metro Exodus is példátlan látványvilágot varázsol a képernyőkre és bár a minden kompromisszumot nélkülöző beállításokhoz elég durva gépre van szükség, a játék játszható gyengébb konfigokon is.

Az Epic nemrég jelentette be, hogy a Metro Exodus kizárólag az Epic Storeban lesz megvásárolható és játszható, ami jelenleg hatalmas viták szülőágya. Remélhetőleg ennek nem lesz túl nagy kihatása a játékra.

A Metro Exodus február 15-én jelenik meg az Epic Storeon keresztül, a Steamre pedig 2020. február 15-én tér vissza.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük