A hálószobába, Nephalem! Augusztus 19-én érkezik a DIABLO® III: ULTIMATE EVIL EDITION™ konzolokra

Augusztus 19-én a konzoljátékosok is folytathatják a harcot a gonosz ellen, ugyanis a Diablo® III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition™ tiszteletét teszi PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One platformokon is. A kizárólag konzolokon elérhető Ultimate Evil kiadás tartalmazza a teljes Diablo III-at, valamint a legújabb kiegészítőt, a Reaper of Souls-t, mind a hat karakterosztállyal és öt fejezettel.

A Reaper of Souls konzolverzióját úgy tervezték, hogy akár egy képernyőn is élvezni tudjuk a játékot négy barátunkkal, de természetesen elérhető az online multiplayer lehetőség is PlayStation Networkön, vagy Xbox Live-on.

Az új Apprentice mode-ban, ha egy alacsony szintű karakter, magasabb szintűvel játszik, akkor több tapasztalati pontot szerez, így gyorsabban felnőhet a magasabb szintű barátjához. A játékosok a játékban esett tárgyakat a egy levelezési rendszeren keresztül oszthatják meg egymással.

A Reaper of Souls – Ultimate Edition augusztus 19-től érhető el 69.99€ áron PlayStation 4 és Xbox One, 39.99€ áron pedig PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra.

Az előrendelők egy exkluzív tárgyat is kapnak, az Infernal Pauldrons-t, mely egy első szinttől kezdve hordható vállvédő, ami életet, életregenerációt és cooldown reduction-t ad.

infernal-pauldrons

Ezen kívül, aki eddig játszott a Diablo III-mal és szeretné az Ultimate Evil Edition-t megávásárolni az új konzolokra, az átviheti karakterét a PS3-ról PS4-re és Xbox 360-ról Xbox One-ra.

Bővebb információt a Diablo III hivatalos weboldalán találhattok.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük