Dátumot kapott a Diablo 3 1.0.4 patch

A Blizzard közösségi menedzsere, Bashiok twitter bejegyzésen keresztül bejelentette a Diablo 3 1.0.4-es verziószámot viselő javításának megjelenési időpontját.

Időpontnak augusztus negyedik hetét jelölte meg.

Wyatt Cheng játéktervező elmondása szerint a játékok nagy hányada single player módban fut. Szeretnék, hogy aki egyedül szeretne játszani, az egyedül játsszon, aki társaságban, az pedig társaságban. Jelenleg azonban az a helyzet, hogy azok is az egyjátékos módot választják, akik co-op játékot szeretnének játszani.

Az 1.0.4 első játékot érintő változtatása, hogy a co-op játékmódokból eltűnik a Magic Find és a Gold Find átlagolása és a többi játékostól függetlenül a saját értékeid hatnak majd ezekre. Az 1.0.3-hoz hasonlóan most is csökkentjük a a szörnyek játékosonkénti életszorzóját a co-op játékokban.

Ezáltal az ellenségek sokkal jobban kezelhetővé válnak a co-op játékokban és a farmolási hatékonyság megnő az egyjátékos módhoz viszonyítva.

Az elite szörnyeket is változás éri, „csökken az űr a normál és az elite szörnyek közt„. Az 1.0.4-ben a Blizzard 5%-10%-kal növeli a normál szörnyek életerejét Inferno fokozaton és „négyes szorzóval” növeli a  magic és rare tárgyak esésének valószínűségét.

A Champion és Rare szörnyek életereje csökken 10-25%-kal.

A karakterosztályok is masszív változásokon esnek át, valamint eltűnik az Invulnerable szörny utótag.

 

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük