A játékegyensúly csiszolgatása miatt elhalasztották a Torchlight II megjelenését

Travis Baldree alapító a Runic Games fórumon közzétette annak okát, hogy miért csúszik még tovább a Torchlight II megjelenése, melyet egyébként már jóval a Diablo III megjelenése előtt már egyszer elhalasztottak. Röviden a lényeg, „nagyon nehéz megtalálni a megfelelő egyensúlyt az act-ok közt egy dungeon crawler játékban„. Ezt már egy mezei játékos is sejtheti, elég csak a Diablo III-ra gondolni. A Torchlight II még mindig erre az évre várható.

 1. Tegnap olvastam már a fórumon, elég szomorú ott figyel a pre-order a Steam-emben és azt reméltem GW2 megjelenés előtt lesz rá lehetőségem játszani, de így nem biztos.

 2. De nem írták, hogy csúszik. Azt írták, miért csúszik, mert már sokan várják, hogy mikor jön és miért nincs kint bő 1 hónappal a béta vége után. A megjelenés, még mindig 2012 nyara, ahogy eddig is.

  1. Most én nem értek valamit? 😀 Nem írták, hogy csúszik, hanem azt írták, miért csúszik. Ez nem = a csúszással? 😛

   1. Úgy értem, hogy arra rég óta folyamatossan ismételt kérdésre válaszoltak ezzel a bejegyzéssel, hogy miért nem lett korábban átrakva a megjelnés nyárra, amikor arról volt szó, hogy már Dio3 előtt kijön.

    1. Valamennyit szerintem csúszni fog így is mert béta után egy vidibe még azt mondta a csóka, hogy július vége, de inkább augusztus eleje. Ahogy most néz ki a dolog, még az augusztusban sem vagyok biztos.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük