Resident Evil 6 – három új gameplay videó

A Capcom három új gameplay videót adott ki a Resident Evil 6-ból. A három anyag a három külön kampányból való és mindegyikből tanulhatunk valami újat a játékkal kapcsolatban.

Az első a Leon kampányából való „Underground” gameplay. Ebből a részből már láthattunk foszlányokat az eddig megjelent trailerekből és videókból, de most többet is láthatunk belőle. Ebben a jelenetben Leon és Helena egy metró alagútban járkálnak, ami hemzseg a zombiktól, ráadásul visszatérnek régi ismerőseink is, a zombi kutyák. A jelenet elég hangulatosra sikeredett, az eddig megjelent anyagok alapján Leon fogja leginkább képviselni a horror vonalat.

 

httpvh://www.youtube.com/watch?v=D254czP9kHE

 

A következő a Jake kampány „Airplane Crash Site” gameplay-e. Ebben a jelenetben Jake és Sherry épp a vérengző Ustanak-al küzdenek. A szörnyeteg mindenféle karra aggatható fegyvereket használ, amikkel képes megragadni és fogva tartani a játékosokat. Észrevehetjük, hogy Jake-ék mellett ott van Leon is a társával és egy bizonyos ponton cserélődnek is a partnerek és mivel négy karakter is jelen van ezért lehetőség nyílik, hogy három barátunkkal együtt győzzük le a szörnyeteget.

 

httpvh://www.youtube.com/watch?v=r3-RoVArQHw

 

És végül a Chris kampány „Poisawan Inner Area” gameplay-e. Chris és csapata egy lepukkant épületben járkálnak és valamit üldöznek. Ez a valami nem más, mint egy óriási láthatatlan kígyó, ami a jelenet előre haladtával egyre csak tizedeli az alakulatot.

 

httpvh://www.youtube.com/watch?v=8Tts7Ec-Pzo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük