A Noisia és a Combichrist zenél a Devil May Cry-ban

A Capcom bejelentette, hogy az új hack and slash reboot-juknak, a Devil May Cry-nak a Noisia és a Combichrist készíti a zenéit. Mindkét csapat csinált teljesen új zenéket az átvezető videókhoz és harc alá is, de a Combichrist-nak régebbi számaikat is hallhatjuk majd.

A munkával kapcsolatban a Noisia elmondta, „Óriási szabadságunk volt, ugyanakkor bizonyos a játék világa által adott kritériumoknak meg kellett felelnünk. Ezek elég nagy kihívást jelentettek (például: a hangok konzisztenciája több mint 180 percnyi zenében), de egyben sok lehetőséget nyújtottak a dinamikának, a haladásnak és a hangszerelésnek így olyan hangzásvilágot alakíthattunk ki, ami nem köti le nagyon a játékos figyelmét.” A Noisia egy 2002-ben alakult holland elektronikus zenei trió, akik elsősorban dubstep-re és drum and bass-re szakosodtak, sok nagyobb előadó számait remixelték már Katy Perry-től egészen Skrillex-ig.

A Combichrist egy norvég industrial rock banda, akik az utóbbi időben a Rammstein-al turnéztak észak-Amerikában. A csapat frontembere Andy LePlegua elmondta, „Mivel magam is nagy játékos vagyok, óriási megtiszteltetés volt megkapni ezt a felkérést. Jó móka volt beleásnom magam Dante lelkébe, hogy olyan zenét csináljak, ami passzol a harcjelenetekhez és nagyon izgatott vagyok, hogy régebbi számaink is belekerülnek majd.”

A 2013. januárra ígért DMC: Devil May Cry Dante, az előző részek főhőse eredettörténetét gondolja újra egy modern világban. Ha kiváncsiak vagytok a soundtrack-re nézzétek meg a Noisia apró ízelítőjét a Soundcloud-on.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük