A Witcher 2 bővített tartalommal érkezik Xbox360-ra április 17-én

Az eredeti Witcher-t is bejelentették konzolokra, azonban azokra sosem jelent meg. Nem ez a sors vár a The Witcher 2: Assassin’s of Kings-re, ugyanis a folyatatás április 17-én jelenik meg Xbox 360-ra.

A tavaly nyári bejelentés 2011 végére datálta a megjelenést, melyet elhalasztottak. A PC-s Witcher 2 egész jó fogadtatásban részesült, és a májusi megjelenés óta 1,000,000 példányt adtak el belőle.

A CD Projekt Red állítása szerint az Xbox 360-as Witcher 2ugyanolyan minőségű” mint a PC verzió. Azt is elmondták továbbá, hogy a konzol játékosok „ugyanabban az élményben részesülhetnek”, mint a PC játékosok.

A Witcher 2, az előző részhez hasonlóan, Geraltról szól, szörnyek gyilkosáról, akinek nem sikerül megakadályoznia, hogy orvul meggyilkoljanak egy temeriai nemest. Geralt ezután megpróbálja levadászni a király gyilkosát, miközben folyamatosan üldözi a többi witcher gyilkosát is. A PC verzió szeptemberben kapta meg a 2.0 frissítést, melyben egy Arena mód, bővített oktató mód, nehezebb nehézségi beállítás kapott helyett, melyek mindegyike szerepel majd az Xbox 360 verzióban is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük