Kinectes Harry Potter érkezik

A Goldeneye, 007: Legends és a Dead Space: Extrakcio játékokért felelős Eurocom Interactive fejlesztésében egy Kinect alapú Harry Potter játék érkezik, melyben a játékosok a híres Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola falai közé kerülnek vissza és végigjátszhatják a teljes sorozatot.

Néhány Kinectes dolog már bejelentésre került. A játék képes lesz arc szkennelésre, melyet ráhelyez majd az iskola egy diákjára, de természetesen nem maradhat ki a kézzel vezérelt varázslatok megidézése és a hangvezérlés sem.

A Harry Potter for Kinect  régi és új rajongóknak is kedvez majd, ugyanis aktív tagként visszatérhetünk a varázsló világba„, mondta Samantha Ryan, a Warner Interactive Gyártási és Fejlesztési osztályának vezérigazgatója. „Gyermekek és azok szülei is újjáélhetik kedvenc Harry Potter kalandjaikat, mint például egy Kvidics meccs lejátszása, vagy más varázslók párbajra hívása”.

A Harry Potter for Kinect-ben a játékosok megtapasztalhatják kedvenc pillanataikat és saját egyéni karakterükkel is végigjárhatják egy kezdő varázsló útját, kezdve a pálca kiválasztásával Ollivandertől, a Teszlek süvegben való izgalmakon át, hogy melyik házba kerülünk, egészen a Voldemort nagyúrral vívott csatáig.

Egymással és egymás ellen is játszhatunk majd különböző mini-játékok segítségével. Nézzünk egy kis videót:

 

httpvh://www.youtube.com/watch?v=EzpbbY2B3GI

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük