Uncharted: The Lost Legacy

14 perces Uncharted: The Lost Legacy videón láthatjuk Chloe-t

A Sony csodálatos, új videót tett közzé az Uncharted: The Lost Legacy-ból.

A videóban Chloe Frazer-t láthatjuk egy toronyban, ahol három különböző színű ajtót nyit ki, melyen mindegyike a Hoysala Birodalom romokban álló erődjeinek egyikére mutat.

Miután ezeket megjelölte a térképen, leereszkedik, majd Nadine Ross partnerével együtt bepattan az autóba.

A páros aztán nehéz terepen gurul át, miközben mindenféléről dumálnak. Uncharted játékokhoz hűen természetesen ellenfelekbe botlanak. Chloe a csendes kiiktatást választja, majd lövöldözik és gurulgat kicsit, mászik, majd a kampót használva végrehajt néhány levegőből érkező támadást.

A videóban feltűnik a zár feltörés is, miközben Chloe próbálja felpattintani az egyik ládát, mely többek közt egy gránátvetőt rejt.

Bár Nadine végig ott lesz Chloe oldalán, előbbi nem lesz játszható karakter, mert a történet középpontjában teljes mértékben Chloe áll.

A videó majdnem 14 perc hosszú, és ezek az első új képsorok az idei E3 óta.

A Chloe és Nadine kalandjai felölelő Uncharted: The Lost Legacy augusztus 22-én jelenik meg.

A kizárólag PlayStation 4-re elérhető játékot még a 2016-os PSX-en jelentették meg, melynek játékideje nagyjából 10 óra.

Az Uncharted 4 történései után 12 hónappal játszódó játék még DLC-nek indult, aztán a fejlesztés folyamatában egy teljes játékká nőtte ki magát. Érdekesség, hogy ebben lesz a franchise történetének legnagyobb pályája is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük