Uncharted: The Lost Legacy

Számos új, mégis ismerős dolgot hoz majd az Uncharted: The Lost Legacy

Az Uncharted: The Lost Legacy az előzetesek alapján nagyon ígéretes, de a Naughty Dog által közölt részletek után még jobban várjuk.

A korábban DLC-nek indult, de hamarosan teljes értékű, önálló játékként megjelenő Uncharted: The Lost Legacy a Nathan Drake által befejezett történetnek ad egy friss kezdetet.

A videóban látható fejlesztői naplóban láthatunk jeleneteket a videókból és a játékmenetből is, valamint megismerhetjük azt is, miben lesz más az új Uncharted, és miért.

A Naughty Dog elmondása alapján az Uncharted: The Lost Legacy nem egy valódi nyílt világ, de a játékosoknak nagy szabadságot nyújtanak majd a lineáris küldetések. Ezt a szabadságot ötvözte a fejlesztő a történettel, mely az Uncharted sorozathoz hűen, filmes stílusban bontakozik majd ki a szemünk előtt.

A játék főhőse Chloe lett, mivel nagyon szeretik a sorozat rajongói, valamint a személyes háttere nagyszerű alapanyag egy jó történethez. Felfedezi indiai gyökereit, és olyan kincs után ered, mely apja fantáziáját is izgatta.

Az Uncharted: The Lost Legacy a hónap végén érkezik, kizárólag PlayStation 4 konzolra.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük