middle-earth-shadow-of-war

Augusztusban jön a Shadow of Mordor folytatása, a Middle-earth: Shadow of War

A Warner Bros. tette közzé a Middle-earth: Shadow of War trailerét, ami brutál jól néz ki.

A videó nagyon hangulatos, de hamarosan, pontosabban március 8-án kapunk egy olyan videót is, amiben a játékot már mozgás közben láthatjuk.

Egyelőre úgy néz ki, három kiadás közül válogathatunk: Standard, Silver, Gold, és a kizárólag Amazonon elérhető, az egy gyűrűvel és egy brutális szoborral érkező Mithril Edition.

middle-earth-shadow-of-war-mithril

„A Middle-earth: Shadow of War-ban a játékosok a Középfölde hatalmas csatája során a Hatalom Gyűrűjét viselve szállnak szembe halálos ellenfelekkel, többek közt Nazgulokkal, és magával Sauronnal is.

„A nyílt világú akció-RPG-t a díjnyertes Nemesis System kelti életre. Az első játékban megismert rendszer továbbgondolásával a környezet és a karakterek a játékos döntései és tettei alapján változnak, amivel egy teljesen egyedi világot hozhatnak létre.”

A játék a Hobbit és a Gyűrűk Ura történései közt játszódik, és az eredeti játék folytatása.

Michael de Plater, a Monolith Productions vezérigazgatója elmondása alapján, a „Middle-earth: Shadow of Mordor pozitív fogadtatása után a játék minden szegletét kibővítettük, beleértve a világot, a történetet, az RPG rendszert, az alap játékmenetet, és természetesen a játékosok személyes történetét alakító Nemesis Rendszert.”

Nemesis Erődök is a játékba kerülnek majd, amivel a játékosok képesek lesznek átvenni „dinamikus erődítményeket és saját Orc hadseregükkel egyedi világot alakíthatnak ki.”

A követők bevezetése is egy teljesen új élményt kínál majd, „hűséggel, árulással és bosszúval átölelt új történetek során.”

A Middle Earth: Shadow of War augusztus 25-én jelenik meg, PC, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One és Xbox Scorpio (majd ha megjelenik) platformokra is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük