shadow of war loot ládák

Valódi pénzért is megvásárolható Loot Ládák lesznek a Middle-earth: Shadow of War-ban

A Middle-earth: Shadow of War-ban is lesznek loot dobozok, melyeket a játékban megszerzett aranyból, vagy valódi pénzért is megvásárolhatunk.

A dobozok játékba kerülését múlt héten jelentette be a Monolith Productions. Ezekből két fajta lesz: Loot Chest, és War Chest.

A boltban egyebek közt megvásárolható lesz mindenféle csomag, és XP növelő is. A tárgyak megvásárlásához úgy nevezett Mirian-t vagy Gold-ot, azaz játékban megszerezhető aranyat használhatunk.

A Monolith közzétette a megvásárolható tárgyak listáját is:

 

  • Loot Chest-ek: Felszerelést (fegyvereket vagy páncélt) tartalmaz változó ritkaságban. Ezen felszerelések felvétele, vagy fejlesztése erősíti Talion képességeit. A Loot Chest-ek tartalmaznak XP Boost-ot is, mellyel Talion gyorsabban léphet szintet.
  • War Chest-ek: Ork követőket tartalmaz változó ritkaságban, akik erősebbé teszik a seregedet. Training Orders nevű tárgyat is tartalmazhat, melyek segítenek fejleszteni és egyedivé tenni az Ork követőket.
  • XP Boosts: Olyan felhasználható tapasztalati szint növelők, melyek segítenek, hogy Talion gyorsabban lépjen szintet.
  • Bundle-ök: Csomagban elérhető Loot Chestek, War Chest-ek és Boost-ok egysége.

shadow of war loot ládák

A játékban felhasználható fizetőeszközöknél a Mirian-t akkor kapod, ha legyőzöl egy Kincses Orkot, elpusztítasz egy felszerelést, elpusztítasz egy Ork követőt olyan felszerelésért, melyet betörve Mirian-t kapsz, és Mirian ládákat is rejt a vidék.

Az aranyat magasabb szintű Loot Chest-ek, War Chest-ek, Boostok, és Csomagok megvásárlásához használhatjuk. Gold-ot a PlayStation Store, Xbox Store, vagy a Steam Pénztárcánkból vásárolhatunk, szóval ez valódi pénzért elérhető fizetőeszköz lesz, de kapunk majd ritkán a játékban is bizonyos dolgok teljesítéséért.

A Monolith aztán gyorsan hozzátette, hogy a Middle-earth: Shadow of War-ban nincsen kizárólag fizetős tartalom, mindent meg lehet szerezni normál játékmenet során is.

A Middle-earth: Shadow of War október 10-én érkezik PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra.

 

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük