code-vein

Szeptemberben érkezik az anime-soulsos Code Vein

A Bandai Namco Souls sorozatok által ihletett akció RPG-je, a Code Vein szeptemberi megjelenési időpontot kapott.

A Code Vein szeptember 28-án jelenik meg világszerte PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra. A hírhez járt a fenti új trailer is.

A Code Vein egy gótikus hangulatú poszt-apokaliptikus világban játszódik, melyben a souls sorozatokból már jól ismert harcrendszert a játék egy társsal egészíti ki, aki végig támogatni fog majd minket az úton. Ezt (részemről szerencsére) ki lehet kapcsolni. A Code Vein co-op támogatást is kap majd, az előrendelők pedig kapnak egy pecsétet, amit multiplayerben lehet majd használni, három fegyvert a God Eater sorozatból, valamint jár egy Venous Claw nevű fátyol és egy kiegészítő szett, melyben olyan cuccok találhatóak, melyek segítségével egyedivé varázsolhatjuk karakterünket.

PlayStation 4 és Xbox One konzolokra elérhető lesz gyűjtői kiadás is, amihez az alapjátékon kívül egy 17cm magas Mia Karnstein figura jár, aki a játék egyik fő karaktere, valamint digitális hanganyag, művészeti könyv és egy Insatiable Bloodthirst névre keresztelt karaktermódosító szett, amit az összes karakterhez felhasználhatunk.

A Code Vein szeptember 28-án jelenik meg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük