destiny 2: forsaken gambit próbanap

Szeptember 4-én jön a Destiny 2: Forsaken

A Bungie élő adásban rántotta le a leplet a Destiny 2: Forsakenről.

A Destiny 2: Forsaken szeptember 4-én jelenik meg, melyben a Reef-et ellepte a bűn, ezért a játékosok Cayde-6-szel karöltve utaznak ennek kivizsgálására. Megérkezésünkkor kiderül, hogy a Prison of Eldersben elzárt rabok szökést szerveztek, így a Rift legismeretlenebb csücskeibe kell elmennünk, hogy újra kézre kerítsük őket.

A Destiny 2: Forsaken új területekkel, fegyverekkel és új titkok felfedezésével vár. A Forsaken egyik új területe a The Dreaming City, mely egy folyamatosan változó hely lesz. A terület „telis tele van felfedezésre váró titkokkal és legyőzésre váró bosszokkal.”

A Dreaming City-ben található majd az új Raid is, aminek érdekessége, hogy ez az első olyan terület, amit „kifejezetten abból a célból terveztek újra az alapoktól kezdve, hogy teljes mértékben támogassa a végjátékot.” A raidben ezért sokkal több bossra számíthatunk, mint a korábbi raidekben.

A Forsaken megjelenése környékén minden Destiny 2 játékos számára elérhetővé válik az új fegyverhasználati rendszer, a véletlenszerű értékek, fejlettebb mod rendszer, és számos más újítás.

Részletek a Forsakenből:

 • Vadászd le a 8 Bárót és azok Csapatát – az új Fallen frakciót
 • Két Új Helyszín: The Tangled Shore és a The Dreaming City
 • Egy Teljesen Új Raid
 • Gambit – 4v4 Kompetitív PvE játékmód
 • Új Képességek és Kilenc További Super
 • Gyűjts Össze Új Exotic Fegyvereket, Páncélokat, és Felszerelést
 • Teljesen Új Fegyver Altípus, a Legendás Íj
 • Új Sztori Küldetések, Adventure-ök, Tevékenységek, stb
A játékosok tehát kilenc új superre, és új Guardian alosztályokra számíthatnak. Az egyik új alosztály a Void Warlock, aki tud majd teleportálni, és képes lesz területi sebzést okozó támadásra. Minden új alosztály saját utat kap majd.
Az új fegyvertípussal, ami az íj, új fegyverrendszert is kapunk. A Bungie ígérete szerint az új mod rendszer sokkal mélyebb lesz, de a Masterwork rendszert is újragondolják.
A Destiny 2 játékosok számára újdonság  lesz továbbá az új gyűjtemény tab, ami a Year 2 tartalom része. Általa könnyedén nyomon követhetjük majd az összes felszerelésünket. Visszatérnek a Triumphok, ami szintén a gyűjtemény tabban kap helyet.
A történetről több információt majd az E3-on kapunk, a demó pedig már a floridai GuardianConon is kipróbálható lesz.
A Forsaken bejelentésével egyidőben a Bungie felfedte, hogy 2019-ig még három kiadvány érkezik, melyek mindegyike szezonális frissítéseket tartalmaz és nem számítanak majd kiegészítőnek.
2018. telén jön a The Black Armory, melyet 2019. tavaszán követ a Joker’s Wild, végül 2019. nyarán jelenik meg a Penumbra. Mindegyik új végjáték kihívásokat, páncélokat, fegyvereket, triumphokat, exoticokat és történetet tartalmaz majd.

Íme a Destiny 2 második évadának tervezete:

A Destiny 2: Forsaken három kiadásban lesz elérhető: az alapkiadás (39.99 euró), a játék a hozzá tartozó Annual Passzal (69.99 euró), illetve egy Digital Deluxe kiadás.

Az Annual Pass tartalmazza majd a Destiny 2: Forsaken alapjátékot, prémium digitális tartalmat, és a kiegeszítőket. Az Annual Passzal hozzáférést kapunk a szezonális frissítésekhez és élő eseményekhez, illetve bónusz jutalmakat és a három fentebb felsorolt kiadást kapjuk.

A Digital Deluxe kiadás ára 79.99 euró lesz, és a Destiny 2: Forsaken alapjátékon és az Annual Passzon kívül az alábbi prémium digitális tartalmat kapják:

The Awoken Legend Szett

 • Wrath Majestic Legendás Íj Dísz
 • Dirge Paladin Embléma
 • Vestian Ghost Shell
 • Fireteam Medálok

A PlayStation 4 felhasználók egy ideig exkluzív hozzáférést kapnak egy strikehoz, osztályonként egy páncél szetthez, egy új hajóhoz, és egy exotic fegyverhez.

A Destiny 2: Forsaken megjelenésekor továbbá a Destiny 2 indulásakor exkluzívvá tett tartalmak elérhetőek lesznek minden platformon.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük