Diablo 3 Eternal Collection

Nintendo Switch konzolra is jön a Diablo 3

Diablo 3 Eternal Collection néven a Nintendo Switch konzolra is érkezik a kultikus akció rpg harmadik része, a Diablo 3.

Diablo 3 Eternal Collection

Diablo 3 Eternal Collection – Az alábbi videóban Reggie Fils a Nintendótól, és Mike Morhaime, a Blizzard vezérigazgatója erősítik meg, hogy a Diablo 3 Eternal Collection Switches kiadásában a teljes Diablo 3 játék ősszel elérhető lesz a Nintendo konzolján.

Az akció rpg nem csak digitálisan lesz elérhető a Nintendo eShop-on keresztül, de világszerte a boltok polcaira is felkerül.

A Diablo 3 – Eternal Collection Switchre a játék összes korábbi tartalmát felvonultatja majd megjelenéskor, beleértve a Reaper of Souls kiegészítőt, és a Necromancer karakterosztályt is. A Switch tulajok számíthatnak a Seasonal tartalomra is.

Ezen kívül, csak úgy, mint a Switches Skyrim esetében, a játékba belekerül számos Nintendo exkluzív tartalom is. Ilyen például a Ganondorf páncél szett, a Tri-Force portré, és az Echoes of the Mask szárnyak. Lesz még cuki csirke kisállat is.

A játékot Switchen maximum négyen játszhatják majd, a többjátékos módot pedig a Nintendo Switch Online kezeli majd, felhő mentéssel együtt.

A Blizzard állítása szerint az irányításra nem lehet majd panasz, ugyanis azt tökéletesen, a Joy-Conokra és a Switch Pro controllerrel írták át.

Alább látható a The Legend of Zelda sorozat által ihletett The Legend of Ganondorf, csak kinézetet megváltoztató, páncél szett.

A Diablo 3 – Eternal Collection játékmenetébe a jövő heti Gamescomon nyerhetünk bepillantást.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük