dark souls remastered

Féláron a tied a Dark Souls: Remastered, ha megvan a Prepare to Die verzió Steamen

A Namco a Dark Souls: Prepare to Die tulajoknak hűségakció keretein belül féláron adja majd a felújított Dark Souls Remasteredet.

Mikor a Namco bejelentette a Dark Souls Remasteredet a hivatalos oldalon volt egy sor, hogy a PC-s Prepare to Die verzió tulajok 50% kedvezményt kapnak majd, azonban ezt a kiadó gyorsan eltávolította. Azt gondoltuk, mégsem lesz akció, azonban valószínűleg csak nem akarták jó előre jelezni, mivel most mégiscsak élni fog a leárazás.

A játék így nagyjából 6.000 Ft-nak megfelelő összegért lehet a miénk, és a megjelenés napjától érvényes.

A Dark Souls: Prepare to Die Edition egyébként május 9-től, tehát két héttel a Remaster megjelenése előtt már nem lesz elérhető a Steamen, legalábbis megvásárolni nem lehet majd. Játszani továbbra is lehet vele. A konzoljátékosok sajnos nem részesülnek hasonló akcióban, de azok a PlayStation 4 tulajok, akik előrendelnek, kapnak egy exkluzív PS4 témát. Az előrendelések már élnek PlayStation 4, Xbox és Nintendo Switch konzolokra.

A Dark Souls Remastered május 25-én jelenik meg PC, PS4, és Xbox One platformokra. A Nintendo Switch verzió megjelenését nyárra halasztották.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük