Spyro Reignited Trilogy megjelenés

Idén visszatér a képernyőkre Spyro, a kis sárkány

A Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy sikere után az Activision most egy újabb PlayStation klasszikussal örvendeztet meg: visszatér Spyro the Dragon.

A Spyro Reignited Trilogy szeptember 21-én érkezik PlayStation 4 és Xbox One konzolokra, jelentette be az Activision. A gyűjtemény tartalmazza az első három játékot (Spyro the DragonSpyro 2: Ripto’s RageSpyro: Year of the Dragon), természetesen felújított változatban. Az eredeti játékokat még az Insomniac Games fejlesztette, akik azóta elkövettek egy Ratchet and Clanket, illetve a PlayStation 4-re megjelenő, nagyon várós Spider-Manen dolgoznak.

A Spyro trilógia felújított változatának munkálatait a Skylandersért is felelős Toys for Bob irányítja.

A Spyro Reignited Trilogy-t az alapoktól dolgozzuk újra, mesélte az Activision. „Felújított környezet, frissített irányítás, teljesen új fényhatások és újradolgozott átvezetők.” A remasterben helyt kapnak olyan karakterek is, akiket kreatívabb formában újraálmodtak. Az Activision teljes analóg kar irányítást és sima kamerakezelést ígér, a zenét pedig Stewart Copeland szállítja.

Spyro önálló kalandra utoljára 2008-ban indult a The Legend of Spyro: Dawn of the Dragonban, de az Activision amúgy egy egész sorozatot épített a kis sárkányra, amely a Skylanders lett, melynek első része is az ő nevét viseli: Skylanders: Spyro’s Adventure.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük