Diablo 4

Március végén kezdődik a Diablo 4 nyílt béta

A Blizzard bejelentette, hogy márciusban több hétvégén is kipróbálható lesz a Diablo 4 béta.

Diablo 4

Akik a június 6-i megjelenése előtt megvásárolták a játékot, azok már március 17-én elkezdhetik kipróbálni azt a zárt béta során, mely március 19-ig tart. A rá következő hétvégén, március 24-26. közt pedig nyílt béta kezdődik, ami ugye azt jelenti, hogy az előrendelői státusztól függetlenül, mindenki beléphet a világba. A béta játszható lesz PC-n, illetve PlayStation és Xbox konzolokon is.

A hétvégéken a játék korai szakaszát fedezhetjük fel, beleértve a prológust, a Fractured Peaks nevű első zónátés a teljes Act 1-et.

A szintkorlát 25 lesz, de ezen a szinten továbbkalandozhatunk. Béta révén, nem a játék végleges verzióját láthatjuk majd, nyilvánvalóan lesznek teljesítménybeli gondok, szerver problémák, kiesések, stb.

A megjelenéskor a Diablo 4 több platformon is játszható lesz majd úgy, hogy ugyanott folytathatjuk az egyik platformon, ahol egy másikon abbahagytuk, illetve fotelból is játszhatunk többen ugyanazon a TV-n.

A Blizzard elmondása alapján a Sanctuary eddigi legbrutálisabb verziójában, Lilith, a démon és Inarius angyal háborújának lehetünk szemtanúi. Ebben, a démonokkal teli világban kell helyt állnunk az öt karakter – Druid, Rogue, Sorceress, Barbarian, Necromancer – egyikével.

A nem lineáris játékmenetben 140 dungeon, temérdek mellékküldetés, és természetesen végtelen loot vár ránk. Felbukkanak majd a nyílt világban levő bossok is, a végjátékban pedig különféle kihívások várnak ránk. Újdonság lesz még a Nightmare Dungeon, új Paragon rendszer, a világban végezhető küldetések, melyekért legendary loot jár, illetve a Fields of Hatred néven futó PvP is.

A Diablo 4 elérhető alapváltozatban 69.99 eurós, Deluxe változatban 89.99 eurós, illetve Ultimate kiadásban 99.99 eurós árakon. Az előrendeléssel nem csak a zárt bétába jutsz be, de számos előnyben is részesülsz, attól függően, hogy melyik kiadást vásárlod meg.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük