spider-man

Még idén érkezhet a kizárólag PlayStation 4-re megjelenő, új Pókember

A Marvel Digital Media vezérigazgatója, Ryan Penagos bejelentette, hogy az Insomniac Games által fejlesztett, és PlayStation 4 exkluzív Pókember még 2017-ben megjelenik.

spider-man

Penagos egy élő adásban mesélt arról, hogy milyen „fontos év lesz 2017 a Marvelnek, hiszen a PlayStation 4-re megjelenő Pókember mellett a Marvel Vs. Capcom: Infinite is jön Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokra.”

Az Insomniac által fejlesztett Pókembert még a 2016-os E3-on jelentették be, de hivatalos megjelenési dátumot nem kapott a játék.

A Marvel Studios a Sony Pictures-szel karöltve készíti amúgy a Spider-Man: Homecoming mozit, ami júliusban kerül a vásznakra. Bár az Insomniac játéka nem kötődik a filmhez, de mindenképp sokat kaszálhat abból, ha a filmmel valamelyest egy időben jelenik meg.

Az új Pókember játékban egy már tapasztaltabb Peter Parkert irányíthatunk, akinek elég sok tapasztalata van a New York utcáin zajló bűnüldözésben.

Az Insomniac stúdiónak amúgy ez lesz az első Pókember játéka – őket eddig a Ratchet and Clank sorozat miatt ismerhettük.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük