Monster Hunter World

Minden infó a Monster Hunter World harmadik bétájáról

A hétvégén indul a Monster Hunter World harmadik és egyben utolsó bétája – lássuk, mire számíthatunk.

A Monster Hunter World harmadik bétája január 19-én indul és január 22-én zárul, a Capcom pedig mindenféle ajándékot oszt a résztvevőknek.

Mikortól tölthető a Monster Hunter World harmadik bétája

A Monster Hunter World bétát már január 17-től, szerdán kezdhetitek tölteni. Pontosabb időpont még nincs.

Monster Hunter World harmadik béta kezdési ideje

Január 19. hajnal 3

A bétában többjátékos meccskeresés is lesz, hogy teszteljék a szerverek terhelését a megjelenés előtt. A béta ideje alatt világszerte mindenki játszhat majd egymással.

 

Monster Hunter World harmadik béta vége

Január 22. hajnal 3

A teszt egyelőre csak PlayStation 4 konzolon érhető majd el, de a Capcom elmondta, hogy PC-s béta is lesz a jövőben.

Monster Hunter World béta tartalom

A bétában a játék két területén vár minket négy küldetés, melyik mindegyikét elvégezhetjük egyedül, vagy online más játékosokkal.

Az Ancient Forestben a játékosok a kezdők számára kedvező Great Jagras-t vadászhatják le, míg a tapasztaltabbak a nagyobb kihívást nyújtó Anjanath-tal próbálkozhatnak. A Wildspire Waste már egy haladóbb terület, ahol a sárhajigáló Barroth várja a játékosokat. A harmadik béta plusz küldetésében a The Insatiable Negigante nevű lénnyel ismerkedhetünk meg.

A demóban 14 különféle fegyvertípusból választhatunk, melyeket a Training Roomban ki is próbálhatunk. A küldetések elvégzése után a játékosok bónusz tárgyakat kapnak, melyek átvihetőek majd a teljes játékba is.

A karakter készítő egyelőre korlátolt lehetőségekkel bír. A Capcom elmondása alapján ez a teljes játékban sokkal több lehetőséget nyújt majd.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük