Az utolsó információk a Street Fighter 5: Arcade Edition megjelenése előtt

Hamarosan itt a Street Fighter 5 legnagyobb frissítése.

Pár napon belül rajtol a Street Fighter 5: Arcade Edition PC és PlayStation platformokon, a Capcom pedig ennek alkalmából közzétette a játék új verziójának utolsó információt.

Javítások természetesen továbbra is érkeznek majd, de a játék harmadik évadának kezdetekor megjelenő Arcade Edition frissítés fogja meghatározni a Street Fighter 5 jövőjét.

A Street Fighter 5 Arcade Edition január 16-tól minden Street Fighter 5 tulajdonosnak ingyenesen válik elérhetővé, de saját bolti kiadást is kap, melyben benne lesz a Street Fighter 5-höz eddig megjelent mind a tizenkét plusz karakter is. Ugyanezen a napon válik elérhetővé a 2018-as év hat DLC karakerének egyike, Sakura.

Az Arcade játékmód új egyszemélyes játéktermi élményt kínál több száz befejezéssel, lesz egy új Extra Battle Mode, és tök új mozdulatok és kombók is a karakterekhez.

Az utolsó néhány változtatás

Új gyakorló mód, melyben jobban látni majd a képkocka adatokat, így könnyebb meghatározni, mely mozdulatok számítanak biztonságosnak különböző helyzetekben. Ennek kijelzésére a gyakorló módban látunk majd egy csíkot is, de még azt is beállíthatjuk majd, hogy a karakter vörösen vagy kéken villanjon azután az alapján, hogy a bevitt mozdulatunk után előnyben, vagy hátrányban van-e.

A normál dobások aktív ideje meghosszabbodik, illetve a leskálázták a a V-Triggeres különleges mozdulatokkal egybeszőtt kombókat, így csökken azok sebzése.

Akit érdekel a temérdek mennyiségű változás, az látogasson el a CapcomUnity hivatalos blogjára.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük