for honor

PC, PS4 és Xbox One platformokon is ingyenesen játszható a hétvégén a For Honor

Bárki letöltheti, és teljesen ingyen játszhatja a For Honor-t ezen a hétvégén.

Az időszakos ingyenes lehetőség augusztus 10-én, csütörtökön kezdődik és augusztus 13-ig, vasárnapig tart. A promóció PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra is vonatkozik.

Azon PC és PlayStation 4 játékosok, akik élnének a lehetőséggel, már most elkezdhetik tölteni a klienst. Mivel korlátozás nélküli tartalomról van szó, a teljes játékot letölti a gép, szóval nem árt előre tervezni.

A mentések és achivementek is megmaradnak a fiókunkon, így ha úgy döntünk, utána megvesszük a játékot, ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk. Az akció ideje alatt a játék alap-, és Arany kiadása is olcsóbban érhető majd el az áruházakból.

Konzolokon PlayStation Plus, és Xbox Live Gold előfizetés szükséges. A játékot PlayStation és Xbox One konzolokon augusztus 10-én reggel 8-tól játszhatjuk, míg a PC verzió egy kicsit később, este 6-kor kezdődik.

A promóciós időszak után nem sokkal, a For Honor a harmadik évadba lép, mely a Grudge & Glory címet kapta. A két új hőst, új pályákat és teljes játékegyensúly változásokat tartalmazó frissítés az eddigi legnagyobb lesz a For Honor történetében.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük