Sekiro: Shadows Die Twice játékmenet

Itt az első játékmenet videó a Sekiro Shadows Die Twiceból

A júniusi E3 óta várjuk, hogy Sekiro: Shadows Die Twice játékmenet kerüljön fel a netre.

Sekiro: Shadows Die Twice játékmenet

A várakozásnak vége, a FromSoftware új játékát nem csak, hogy kipróbálhatták a gamescomra látogatók, de szerencsére meg is lehetett osztani a tartalmat.

Ami gyorsan feltűnhet, hogy a főhős mozgása új mechanikával bővül, mivel kilőhető kampó segítségével olyan helyekre is eljuthat, ami eddig szokatlan volt Souls játéktól. Emiatt nagyban változott a pályák felépítése is, és a nagyrészt egy síkon mozgó játékmenetbe hatalmas pluszt vittek.

A harc simának és folyamatosnak tűnik, és a sebzéseket elnézve követi a korábbi játékok nehézségét. Láthatunk kitéréseket, védéseket, és hogy a sikeres támadások kifullaszthatják az ellenfeleket. Ilyenkor hatalmas sebzéseket tudunk bevinni. Természetesen ez visszafele is érvényes, így karakterünkre is vonatkozik.

Ami fura, hogy a videón nem látni állóképesség csíkot, így az nem tiszta, hogy a Sekiro hogyan oldja majd meg, hogy egyfolytában nyomogassuk a támadás és kitérés gombokat.

A videóból az is tisztán látszik, hogy az osonás és a figyelmetlen ellenfelek kivégzése szintén nagy szerepet kap a játékban.

A Sekiro: Shadows Die Twice március 22-én jelenik meg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra, valamint már azt is tudjuk, mit rejt a gyűjtői változat.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük