God of War New Game Plus

Már elérhető a God of War New Game Plus játékmódja

Megérkezett a régóta várt God of War New Game Plus játékmód.

God of War New Game Plus – Új frissítés érkezett a God of War-hoz, melyben elérhetővé vált a sokak által várt New Game Plus mód is.

A New Game Plus játékmódban a új nehézségi szintet választhatunk, melyben teljesen új játékot kezdünk. A csavar, hogy rögtön hozzáférést is kapunk a képességekhez és mindkét fegyverhez is. Többek közt új kihívások, időhöz kötött Birodalom Szakadások, megváltoztatott ellenfél támadási minták várnak.

God of War New Game Plus

Új, elkészíthető páncélok is bekerültek Kratos és Atreus számára is. A Santa Monica stúdió példának említi, hogy „olyan izgalmas új megoldások várnak, mint például egy mellvért, amely hatalmas robbanást okoz amikor Élet, vagy Düh kövekre lépünk.” A páncéloknak és más tárgyaknak továbbá van már fejlettebb változatuk is, és bekerült egy új ritkasági fok, a Perfect. Erre a szintre a tárgyakat egy új erőforrással, a Skap Slag-gel fejleszthetjük.

A New Game Plus elindításával automatikusan új pajzs kinézetet is kapunk, és a Give Me God of War+ nehézséget elvégezve feloldhatjuk a második exkluzív kinézetet is.

A változások, melyek nem New Game Plusszal kapcsolatosak többek közt, hogy már átugorhatjuk az átvezető filmeket, könnyebben válthatunk páncélzatot, és több bug javítás is történt.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük