middle-earth-shadow-of-war

Valószínűleg átvihető lesz a Shadow of Mordor mentésed a Middle-earth: Shadow of War-ba

Úgy néz ki, felhasználható lesz a Shadow of Mordor mentés a Middle-earth: Shadow of War-ban

middle-earth-shadow-of-war

Most, hogy láttuk, mennyivel komplexebb Nemesis rendszert kapunk az új Middle-earth: Shadow of War-ban, felmerült a kérdés, hogy a régi Shadow of Mordor mentésünk szerepet játszhat-e az új játékban.

Mivel minden játékos főellensége más volt az első játékban, értelemszerű lenne, ha ezt továbbvihetnénk a második részbe is. Szerencsére úgy tűnik, a játék készítői is az értelemszerűséget pártolják.

A Monolith Productions kreatív igazgatója, Michael de Plater beszélt arról, lehetséges lesz-e a két játék közt átvinni a mentéseket.

„Oh… Nem is emlékszem, szabad-e erről beszélnünk,” mondta de Plater, aztán elment, hogy egyeztessen a Warner Bros. képviselővel. Visszatértekor csak annyit fűzött hozzá, „Erről még nem beszélhetünk egyelőre.”

Mivel nem vágta rá azonnal, hogy kizárt, ezért nagyon úgy tűnik, hogy marketing szempontból egyelőre nem közölnek részleteket erről, de ha nem lenne lehetséges, akkor miért ne mondhatta volna el, nemde?

Amennyiben nem láttad a tegnapi hosszabb játékvideót, mindenképp csekkold le a fenti linken. A Middle-earth: Shadow of War augusztus 22-én jelenik meg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük