Assassin’s Creed 4 multiplayer video és infók

A fenti videó az Assassin’s Creed 4: Black Flag multiplayer co-op verziót mutatja be. A játék kalóz témájú lesz és a Karib-szigeteken játszódik.

Az Ubisoft azt is elmondta, hogy az Assassin’s Creed 4: Black Flag multiplayer része nem fogja tartalmazni a hajós csatákat, annak ellenére, hogy a harmadik részben ez volt az egyik legnépszerűbb játékmód.

„Számításba kell venni, hogy az egyjáték mód hajós csatáinak elkészítéséhez egy hatalmas csapatra volt szükség Szingapúrban,” mondta el Tim Browne multiplayer játéktervező.

„A Black Flag-ben ez még jobb lett, de szintén csak egyjátékos módban lesz elérhető. Egyébként gondolkoztunk rajta. Tényleg komolyan megfontoltuk. Jó lenne, de technikai okok miatt ez lehetetlen.”

Damien Kien igazgató hozzátette: „Az egyik nagy újítása a negyedik rész hajós csatáinak, hogy milyen kihatással vannak azok az óceánra. Az óceán egy játék. Vannak nagy hullámaid, olyanok is, amik útját állják az ágyúgolyóknak. Neked is játszanod kell. Ha jó multiplayer részt akarunk csinálni, akkor tökéletesen le kell másolnunk az óceánt.”

Browne azt is elmondta, hogy a tengeri csaták koncepciója szöges ellentétben áll az Assassin’s Creed online módjával.

„Úgy gondoljuk a multiplayer részben a hajós csaták nem tükrözik a bérgyilkos játékmenetet. A többjátékos módban együtt dolgozol a csapatoddal, vagy teljesen egyedül. Nem arról szól, hogy hajót irányíts és lövöldözz az ellenfélre. ”

Az Assassin’s Creed 4: Black Flag idén ősszel érkezik X360, PS3, Xbox One, PS4, Wii U és PC platformokra.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük