Path of Exile 2

Már fejlesztik a Path of Exile 2-t, de még messze a megjelenés

A hétvégi ExileCon 2019-en jelentették be, hogy az eredeti játék kampányát kiegészítve, érkezik a Path of Exile 2.

Path of Exile 2

A Grinding Gear Games bejelentette, hogy már elkezdődtek a Path of Exile 2 munkálatai. A második részbe bekerül egy hét fejezetes történet is, ami szorosan kapcsolódik az első rész kampányához.

A stúdió elmondása alapján a régi és új szál is ugyanahhoz az osztott Atlas végjátékhoz vezet majd.

A történet 20 évvel az első játék után játszódik, és 19 új Ascendancy karakterosztály érkezik. A képesség-gem rendszert is átdolgozzák. A Support Gemeket közvetlenül a Skill Gemekbe lehet majd ágyazni, így „kiküszöbölik a jelenlegi rendszert övező problémás megoldást.”

Újragondolták a fegyver-, és páncélfejlődési rendszert is, és természetesen új karaktermodellek és animációk is jönnek. A mikrotranzakció során korábban megvásárolt dolgok természetesen az új részben is megmaradnak.

A stúdió elmondta, hogy bizony hozzányúl a passzív képességrendszerhez és már, a játék alapjait érintő dolgokhoz is. Ezekről majd csak később adnak felvilágosítást.

A fejlesztés még eléggé korai szakaszban jár, a nyílt béta is csak 2020. végén kezdődik.

Addig viszont továbbra is számíthatunk a három havonta jelentkező új kiegészítőkre. Ezekből a soron következő a Conquerors of the Atlas, ami december 13-án érkezik.

A Path of Exile elérhető PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük