Az Osiris: New Dawn lehet a No Man’s Sky, amire várunk

A sci-fi, túlélő Osiris: New Dawn két hét múlva már elérhető korai hozzáférésben.

A No Man’s Sky sajnos a rettentő nagy elvárásoknak nem tudott megfelelni, de ez nem azt jelenti, hogy a játékosok ne akarnának egy nyílt világú, sci-fi játékot. Az új remény hamarosan bemutatkozik, ugyanis az Osiris: New Dawn két hét múlva már elérhető a Steamen keresztül. Aki már kipróbálta a játékot, az a No Man’s Sky-hoz és az Ark: Survival Evolved-hoz hasonlította.

Az Osiris negyven évvel a jövőben játszódik, ahol az emberek már képesek bolygóközi utazások megtételére. Két frakció is versenyez a csillagrendszer meghódításáért. Az egyiket az Egyesült Nemzetek vezetik rendezett keretek közt, a másik pedig a Kívülállók, akik afféle kalózok. Egy szerencsétlen zuhanás után a játékosok elkezdhetnek nyersanyag után kutatni, megjavítani a hajót és bázist építeni.

A végső játékban választhatunk majd Tudós, Tengerészgyalogos és Mérnök osztályok közül, akiknek eltérő játékstílusuk lesz. A játékosoknak lehetőségük lesz különféle fejlett technológiákat használni.

A bolygókon élő lények hihető módon viselkednek majd. Ha megsérülnek, elfutnak, és sziklák mögé bújnak majd, illetve képesek lesznek csoportos taktikák bevetésére, mint például a velociraptorok a Jurassic Parkban. Az egyikük támad, a másik pedig a hátunk mögé kerül. Az idegen lényeket nem muszáj megölnünk, idomítás után fel is ülhetünk rájuk.

Az Osiris: New Dawn szeptember 28-án érhető el a Steam-en keresztül. A konzolos dátumok később érkeznek.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük