blizzard battle.net

A Blizzard visszahozza Battle.net nevet

Most, hogy mindenkihez eljutott a hír, hogy a Blizzard eltörli a legendás battle.net nevet, jusson el mindenkihez a hír, hogy mégse.

blizzard battle.net

A Battle.net név marad.

A Blizzard ismét megváltoztatta az asztali alkalmazásának nevét, vissza Battle.net-re. A fejlesztő még tavaly közölte, hogy folyamatosan kezdi elhagyni a battle.net megnevezést mindenről, ami Blizzard, melynek utolsó lépéseként most márciusban az asztali alkalmazás neve is egyszerűen Blizzard lett.

Persze ettől függetlenül továbbra is mindenki battle.net néven hivatkozott rá, mivel az jó sok éven át beleivódott az emberek tudatába.

Mostantól az alkalmazás hivatalos neve Blizzard Battle.net. „Mikor bejelentettük, hogy elhagyjuk a Battle.net nevet az online játékos szolgáltatásainkból, sejtettük, hogy nem lesz egyszerű,” írja a Blizzard egy blogbejegyzésben.

„Tudjuk, hogy a Battle.net valami különleges dolgot képvisel – éveken át tartó örömöt, közösségeket és barátságokat, számotokra, és számunkra is.”

A Blizzard Battle.net alkalmazás az egyetlen lehetőség arra, hogy a fejlesztő játékait PC-n játsszuk. Nemsokára pedig megjelenik rajta az első olyan játék is, melyet nem a Blizzard készített, a Destiny 2 PC verziója.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük