BlizzCon 2018

Elkezdődött a BlizzCon Virtual Ticket jegyárusítás, amihez Legendary Sombra kinézet is jár

A Blizzard lerántotta a leplet a „Demon Hunter Sombra” nevet viselő Legendary Sombra kinézetről.

BlizzCon 2018

Az Overwatch Sombra hősének új, Legendary kinézetét a BlizzCon 2018 látogatók és a BlizzCon 2018 Virtual Ticket tulajdonosok kapják.

Bastion és Winston után Sombra sorban a harmadik Overwatch hős, aki saját Legendary kinézetet kap a BlizzConon. Idén a Blizzard letér a kitaposott ösvényről, és Sombra ezúttal nem BlizzCon-kék kinézetet, hanem Diablo témájú öltözéket és fegyvert kapott, melyet az akció RPG egyik karakterosztályáról, a Demon Hunterről mintáztak.

A minden évben megrendezésre kerülő BlizzCon-on idén is számos loot várja a látogatókat és a virtuális jeggyel rendelkezőket, elérést kapnak továbbá a ‘Mythic, Legendary, és Epic színpadokon’ zajló események megtekintéséhez is.

A legendás Demon Hunter Sombra kinézet mellett lesz loot a World of Warcraft, StarCraft II, StarCraft: Remastered, Heroes of the Storm, Hearthstone, és Diablo III játékokhoz is.

A 39.99 eurós áron megvásárolható Virtual Ticketről szóló részletes leírást a BlizzCon weboldalon találtok, illetve azok az Overwatch játékosok, akik megvásárolják a Virtual Ticketet azonnal hozzáférést kapnak a Demon Hunter Sombra kinézethez.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük