World of Warcraft: Classic

Semmi komolyat nem tervez a Blizzard 2019-re

Az Activision közölte, hogy a Blizzard nem ad ki nagyobb játékot 2019-ben.

Warcraft 3: Reforged

A rekordbevételek ellenére több száz fős elbocsájtást megugró Activision, az éves pénzügyi jelentés közben tért ki a Blizzardra, és annak 2019-es terveire.

Arra figyelmeztettek, hogy a Blizzard pénzügyi teljesítményére hatással lesz, hogy a fejlesztőcég semmilyen nagy dobással nem készül idén. 2019-ben nincs új World of Warcraft kiegészítő, és új Diablo játékra se számítson senki.

Nyilvánvaló okokból a jelentés nem tér ki minden egyes Blizzard címre, de azt tudjuk, hogy a World of Warcraft Classic nyáron érkezik, illetve a Warcraft 3: Reforged is valamikor az év vége felé várható. A korábbiak alapján az is valószínű, hogy lesz Hearthstone kiegészítő és új Overwatch tartalom is.

Az viszont fura, hogy az Activision ezeket tényleg nem tartja annyira számottevőnek, hogy egyáltalán említést tegyen róluk.

Viszont kiderült egy számunkra fontos infó is: a Blizzard jelenleg akkora fejlesztői támogatást kap, hogy a játékaik nagyobb rendszerességgel láthatják meg a napvilágot. Ez jó hír, hiszen a Blizzard híres kivételesen hosszú ideig tartó fejlesztéseikről.

Kitértek arra is, hogy egyszerre több Diablo projekt is fejlesztés alatt áll, amiből egyelőre egyetlen egyről hullott le a lepel, a Blizzcon-on bejelentett Diablo Immortalról. Azt is megtudtuk, hogy a Diablo csapat idén jelentős bővítésen esik át.

De mindebből mi nem sokat látunk majd, és idén még az is lehet, hogy bejelentést, vagy trailert sem.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük