valve-steam

Hamarosan gyökeresen megváltozik a Steam felülete

A Steamworks fejlesztőket a Valve időről-időre meghívja egy kizárólag fejlesztőknek szánt, privát csoportba a Steamen. Ezen keresztül értesülhetnek a fejlesztők még idő előtt a Steam rendszerét érő változtatásokról.

Ugyanez miatt lehetséges viszont az is, hogy idő előtt nyilvánosságra kerülnek olyan dolgok is, amiket a Valve még nem akarna közölni velünk, mint például a nagy akciók időpontjai, és a legújabb fejlesztés, a Steam felületét érő kulcsfontosságú változtatások is.

A Steam főoldala nagyobb képeket fog megjeleníteni és sokkal jobban kitöltik majd az üres helyet. A baloldali navigációs oszlop új linkeket kap olyan kategóriákhoz, mint az új kiadások, legnépszerűbb játékok, frissítések, hamarosan megjelenő játékok és különlegességek.

Bejelentkezett állapotban ugyanez az oszlop fogja tartalmazni a ‘barátok kedvencei’ kategóriát is, és itt látható majd azon kurátorok ajánlásai, akiket követünk. A ‘legjobb fejlesztők új kiadásai’ kategória is itt kap helyet, hogy értesülhessünk azon játékok megjelenéséről, amik tényleg a csúcson vannak.

A felhasználók jobban testre szabhatják, hogy milyen tartalmat szeretnének a főoldalon látni. Például azt is beállíthatjuk, hogy szeretnénk-e látni a Korai Hozzáférésű játékokat, videókat, filmeket, VR-t, stb.

Megjelenési időpont még nincs, de elvileg néhány hét múlva már láthatjuk az új felületet.

 

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük